FC Straat video / Ayoub's story

Gemeentes

Wat is FC STRAAT?

FC STRAAT is een online voetbalclub dat als doel heeft om voetballend Nederland beter te maken.

 

Wat gaan we doen?

ONLINE
Met onze content gaan wij meisjes en jongens inspireren om iedere dag een beetje beter te worden. Dit is exclusief te zien op FC STRAAT.


OFFLINE
Wij gaan de meisjes en jongens met de content activeren om alle prachtige pleinen die er in Nederland zijn nog meer te gebruiken. Alle pleinen in Nederland zijn al onderdeel van FC STRAAT. De hardware ligt er al. Met FC STRAAT heb je de juiste software om deze pleinen nog beter te benutten.

 

Hoe gaan we dit doen?

Met onze inspireerde content willen we drie pijlers in balans brengen. We zijn het allemaal eens dat we ten alle tijde moeten investeren in;
VOEDING
Heel belangrijk voor de juiste energie en ontwikkeling van een kind.
TRAINING
We weten allemaal wat de voordelen zijn van bewegen.
ONTSPANNING
De groei wordt bespoedigt door goed te rusten en de rust momenten op de juiste manier in te vullen.
 
 
Waarom gaan we dit doen?
Wij geloven dat we met goede content de juiste mindset kunnen activeren, door voetbal dat volkssport nummer één in Nederland is, als uithangboord te gebruiken. Door iedere dag een beetje in jezelf te investeren zal je beter worden. Hiermee helpen wij ook voetballend Nederland vooruit.
 
FC STRAAT is een community die we samen moeten onderhouden. Wij spelen met zijn allen een belangrijke rol in de ontwikkeling van deze community. De gemeentelijke instellingen en instanties in het faciliteren van evenementen en het ter beschikking stellen van pleinen en verschillende locaties. Ouders en verzorgers in het stimuleren van de meisjes en jongens. En FC STRAAT in het inspireren, enthousiasmeren en activeren van deze meisjes en jongens. Wij gaan ook de juiste producten aanbieden waarvan wij geloven dat dit goed is voor de community. Alleen samen gaan wij dit naar een hoger niveau tillen.
 
Wil je dat FC STRAAT ook in jouw gemeente de pleinen weer laat bloeien? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden. Wij vertellen je ook wat je kan doen om bij te dragen aan deze community.