Bezorgen

Retouren

 

Klik  HIER om naar ons retourportaal te gaan.

Bezorgen
Zodra je een bestelling hebt geplaatst in onze webshop is het aan ons om het perfect af te handelen. Wat gebeurt er dan?

1. Je ontvangt van ons een bevestiging van de bestelling. In sommige gevallen kan die in je spam terecht zijn gekomen.

2. Wij gaan de bestelling voor je klaarmaken en sturen die naar je op.

3. Je ontvangt van de vervoerder een track en trace zodat je in de gaten kan houden wanneer je bestelling bezorgd wordt.

4. Wanneer je het pakket hebt ontvangen kan jij genieten van wat je hebt besteld.

Bezorgkosten

Wij rekenen €5 bezorgkosten voor iedere bestelling.

Retourneren

Het kan zijn dat je iets wilt terugsturen. Je moet dan rekening houden met een aantal dingen. Hieronder staat wat je moet doen;

Je kan je bestelling alleen terugsturen als je hem binnen 14 dagen na ontvangst als retour aanmeldt.

Artikelen die je retourneert, moeten in dezelfde staat verkeren als waarin je ze hebt ontvangen. Geretourneerde artikelen mogen niet zijn gebruikt, gewassen of gewijzigd. Alle artikelen worden bij terugzending individueel beoordeeld. Alle labels moeten nog op de artikelen zitten en verpakkingsmateriaal wordt ook teruggestuurd.

 

Klik  HIER om naar ons retourportaal te gaan.

Zodra wij het pakket hebben ontvangen gaan wij je retour verwerken. Het kan tot 14 dagen duren voordat we je retourzending hebben ontvangen en verwerkt. Wanneer je retourzending is verwerkt, wordt je aankoopbedrag teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode. Dit kan tot 5 werkdagen in beslag nemen. We houden gedurende het proces contact en sturen je een e-mail zodra we je retourzending hebben verwerkt.

Voor het terugsturen van artikelen brengen we €1,95 in rekening. Dit verrekenen we met het bedrag dat je terug gestort krijgt.

Stap voor stap retourneren

Stap 1: Verpak jouw bestelling in een verzendtas of een stevige doos.

Vergeet niet de meegestuurde pakbon of een kopie ervan mee te sturen. Ben je de pakbon kwijtgeraakt, stuur dan een briefje mee met het ordernummer. Zonder ordernummer kan de verwerking van de retour vertraging oplopen. 

Stap 2: Lever jouw pakket in bij de dichtstbijzijnde pakket servicepunt in.

Let goed op of het juiste adres op de verpakking staat. Pakket moet teruggestuurd worden naar;

FC STRAAT
Weide 30
4206 CJ LP Gorinchem

Je kan je pakket terugsturen via DPD, DHL of POSTNL. De info op je retourlabel is leidend.

Je mag ook een andere pakketdienst gebruiken. De kosten hiervan draag je zelf.

Stap 3: Je ontvangt een verzendbewijs.

Op dit verzendbewijs staat een barcode en een internetadres waar je jouw pakket kunt volgen. Bewaar deze goed totdat wij jouw retour volledig hebben afgehandeld! Je ontvangt automatisch een mail zodra wij jouw retour in behandeling hebben genomen.