FC Straat video / Ayoub's story

Gemeentes

Wat is FC STRAAT?

FC STRAAT is een online voetbalclub dat als doel heeft om iedereen meer te laten (straat)voetballen.

 

Wat gaan we doen?
Ons doel is om zoveel mogelijk jeugd te activeren om van “Watch Time” naar “Play Time” te gaan.

Watch Time: Grote tech bedrijven strijden om meer Watch Time op de eigen platformen. Ook onze eigen voetbalcontent genereert veel kijktijd maar wij geloven dat het scherm een bron van inspiratie kan zijn om in actie te komen. De toename van schermtijd kan niet worden gestopt.
 

Play Time: FC STRAAT activeert via verschillende online kanalen om meer te voetballen.

 

Hoe gaan we dit doen?

wij gebruiken de digitale aanwezigheid van jongeren om iets positiefs te bereiken. Met onze inspireerde content willen we laten zien hoeveel plezier je kan hebben als je voetbalt.
 
 
Waarom gaan we dit doen?
Wij geloven dat we met goede content de juiste mindset kunnen activeren, door voetbal dat volkssport nummer één in Nederland is.
 

FC STRAAT is een community die we samen moeten onderhouden. Wij spelen met zijn allen een belangrijke rol in de ontwikkeling van deze community. De gemeentelijke instellingen en instanties in het faciliteren van evenementen en het ter beschikking stellen van pleinen en verschillende locaties. Ouders en verzorgers in het stimuleren van de meisjes en jongens. En FC STRAAT in het inspireren, enthousiasmeren en activeren van deze meisjes en jongens. Wij gaan ook de juiste producten aanbieden waarvan wij geloven dat dit goed is voor de community. Een van die producten is "FC STRAAT TRAINING". Met dit unieke concept kunnen meisjes en jongens op identieke wijze spelen op hun plein als de FC STRAAT LEAGUE. Alleen samen gaan wij dit naar een hoger niveau tillen.

 
Wil je dat "FC STRAAT TRAINING" ook in jouw gemeente de pleinen weer laat bloeien? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden. Wij vertellen je ook wat je kan doen om bij te dragen aan deze community.

Aanmelden gemeentes

Aanmeldformulier voor Gemeentes en instellingen die een FC STRAAT TRAINING willen organiseren.