FC STRAAT

FC STRAAT VOORRONDES EN PLAY-OFFS

Droom jij er ook van om STREET CAPTAIN te worden? Lees dan gauw verder.. Want iedereen binnen de deelnemende leeftijdscategorieën (JO13, MO13, JO15, MO15) kan nu meedoen met de FC STRAAT VOORRONDES en PLAY-OFFS. Hoe doe je dit? Meld je aan voor één van de lokale VOORRONDES bij jou in de buurt op een Cruyff Court of Krajicek Playground en maak kans op een finaleplek in de PLAY-OFFS. Bij FC STRAAT geloven we dat iedereen, ongeacht achtergrond, niveau en ervaring het beste uit zichzelf kan halen. Dus wacht niet langer, meld je aan voor de VOORRONDES en misschien zien we jou wel shinen tijdens de legendarische FC STRAAT LEAGUE!

 

Wat zijn de FC STRAAT VOORRONDES?

De FC STRAAT VOORRONDES zijn de lokale kwalificatietoernooien die door het hele land worden gespeeld voor de regionale FC STRAAT PLAY-OFFS. Deze worden in samenwerking met lokale sport coördinatoren, de Cruyff Foundation, de Krajicek Foundation en FC STRAAT op verschillende locaties georganiseerd.

 

Wie mogen er deelnemen aan de FC STRAAT VOORRONDES?

Er zijn vier leeftijdscategorieën:

 

JO 13 Jongens onder 13 jaar Geboren in 2011/2012/2013

 

JO 15 Jongens onder 15 jaar JO13 JO15 Geboren in 2009/2010

 

MO 13 Meiden onder 13 jaar MO13 Geboren in 2011/2012/2013

 

MO 15 Meiden onder 15 jaar Geboren in 2009/2010

 

* Mixed teams worden ingedeeld in de poules JO13/JO15

 

Binnen deze leeftijdscategorieën mag iedereen deelnemen aan het toernooi. Dus ongeacht achtergrond, voetbalervaring of niveau. Deelname aan alle FC STRAAT toernooien is altijd gratis voor de deelnemers.

 

Hoe doe ik mee?

De lokale VOORRONDES worden in verschillende plekken in Nederland georganiseerd door lokale sport coördinatoren. Iedereen die binnen de geselecteerde leeftijdscategorieën valt is welkom om mee te doen. Je kunt je aanmelden bij een van de lokale sport coördinatoren die een VOORRONDE gepland heeft staan.

 

KIJK HIER voor alle data, plaatsen en gegevens van de sportcoördinatoren.

 

Wat zijn de FC STRAAT PLAY-OFFS?

De PLAY-OFFS zijn de regionale finales die op verschillende plekken in het land worden gespeeld. De winnende teams die zijn doorgestroomd uit de lokale VOORRONDES staan tegen over elkaar tijdens dit spectaculaire voetbaltoernooi. De PLAY-OFFS worden door FC STRAAT in samenwerking met de Cruyff Foundation en de Krajicek Foundation georganiseerd.

 

Wil je op de hoogte blijven?

Word nu gratis lid van FC STRAAT, blijf op de hoogte van alle toernooien en nieuwtjes en wie weet doe jij binnenkort ook mee aan de tofste straatvoetbal toernooien van Nederland!

De FC STRAAT PLAY-OFFS worden mede mogelijk gemaakt door ACTION, CSU en het Jeugdfonds. Samen met FC STRAAT, de Cruyff Foundation en de Krajicek Foundation, hebben wij onze krachten gebundeld om zoveel mogelijk jongeren in beweging te krijgen.

 

Ben jij een buurtsportcoach en wil je een FC STRAAT VOORRONDE organiseren?

Supertof dat jij met ons wilt samenwerken!

Vul hier  jouw gegevens in en ontvang meer informatie.

Of neem contact met ons op via: service@fcstraat.com