Aanmelden

Creator

Wat doet een creator voor FC STRAAT TV?

Op FC STRAAT TV brengen we alle wedstrijden van ieder plein in beeld. Alle pleinen in Nederland zijn de stadions van FC STRAAT en hier train je voor de FC STRAAT LEAGUE. Een creator maakt verslag van wedstrijden op een voetbalplein. Jij mag dus vette acties en doelpunten filmen in opdracht van FC STRAAT en iedereen die lid is van FC STRAAT kan zijn eigen beelden terugkijken op FC STRAAT TV.

 

Wat ga jij doen als creator?

Als content creator krijg jij toegang tot een unieke app waarmee je alle wedstrijden op jouw plein kan filmen. Je doorloopt een korte training waarin wordt uitgelegd hoe de app werkt en wat de voorwaarden zijn.

 

Voor wie is het?

Voor iedereen die het tof vind om wedstrijdverslagen te maken en ouder dan 16 jaar is.

Mocht jij een voetbalevenement op je plein organiseren en wil je dat we de wedstrijden broadcasten op FC STRAAT? Dan is dat vanaf nu mogelijk als content creator van FC STRAAT.

 

Meld je aan

Ben jij geïnteresseerd om als content creator aan de slag te gaan? Meld je dan nu aan door het formulier hieronder in te vullen en wordt een verslaggever van FC STRAAT.

 

Onboarding

  • Wat is de ondergrond van het plein/veld
  • (1): Open Google Maps (2): Zoek jouw plein op ( of ga op jouw plein staan ) (3): Druk op de rode pin op mobiel ( desktop: rechtermuisknop ) (4): Kopieer de coördinaten ( combinatie van cijfers en symbolen '.' ',' ) Voorbeeld: 51.891953484352285, 4.518066828045176